<p style="text-align:center;">Dukning, något du brinner för eller är det mest av praktiska skäl som det sker? Alla är vi olika och vare sig vi är den som gör själva dukningen eller den som får slå sig ner vid den så är det väl ändå något härligt att få sätta sig till bords vid en dukning som någon lagt lite extra tanke bakom?</p><figure class="image"> <figcaption>Blått, vitt och rött i olika material och kombinationer.</figcaption></figure><p style="text-align:center;">Så min tipslista om du är den som ska duka, kanske inför nyår vad vet jag, är att titta i alla dina skåp och lådor och antingen gå bananas och ha ett tema som innehåller precis just allt eller att du går efter ett färgtema, ett årtal eller material. Detta tema som billerna visar är som till synes rött, blått och vitt med inslag av krom i fat och ljusstakar. I sann <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="https://www.instagram.com/kajsafyndar/">@kajsafyndar-anda</a> så är det saker köpta i andra hand som dominerar, inte till 100% men man blir ju inte proffs på en dag. Det röda bandet användes till att knyta rosetter runt alla servetter istället för servettringar, så var jag en trendsättare? HÖ HÖ. Personligen tycker jag att det är fint att gå all in när en ska göra en dukning. Alltså att verkligen vrida och vända på sig och saker du har hemma. De röda och blå glashängena är tex från påskpyntet men hänger så fint i både gran och gren. En kaffebringare kan lika gärna agera vattenkaraff och du vet att alla saker på bordet inte ens behöver ha en funktion? De kan alltså placeras ut endast pga snyggt! Lager på lager är ett annat hett tips, sätt skålar på assietter och varför inte tallriksunderlägg eller servetter under tallriken på duken. Försök att både jobba på höjd och bredd. Blir du inspirerad. Hoppas så. </p><p style="text-align:center;"> </p><p style="text-align:center;"> </p><p style="text-align:center;"> </p>